PDA

View Full Version : Member Registration Failure



Mike Petitpas
02-08-2004, 10:08 PM
This is Mike's son David. I registered at the end of Feb., recieved the E-mail with my password etc. saying that the admin. would have to confirm for me to be able to log in. Just wondering how long it takes to confirm a membership... Thanks
David Petitpas
#313

Mike Petitpas
02-08-2004, 10:08 PM
This is Mike's son David. I registered at the end of Feb., recieved the E-mail with my password etc. saying that the admin. would have to confirm for me to be able to log in. Just wondering how long it takes to confirm a membership... Thanks
David Petitpas
#313

Nancy Selleck
02-09-2004, 11:00 AM
David, have you tried to log in? Everyone is being automatically approved until February 23rd. After that, only current CMRA members will be allowed to post on the message board.

Nancy Selleck
02-09-2004, 11:00 AM
David, have you tried to log in? Everyone is being automatically approved until February 23rd. After that, only current CMRA members will be allowed to post on the message board.

RS125R313
02-09-2004, 06:01 PM
Hey Nancy,
When I try to log in the password and Sign on name it says...
"Processing...
Thanks for logging in!

Sit tight... We are taking you back to: (the message board)" Then when it takes me back, it says you are not logged in. My dad has the same problem. Every once and awhile it will work. But when I put my password and Login name to post, it works, as you can see, though it still says I'm not logged in. I'm running Windows '98 on 8.0 AOL for browser in case that info will help.

RS125R313
02-09-2004, 06:01 PM
Hey Nancy,
When I try to log in the password and Sign on name it says...
"Processing...
Thanks for logging in!

Sit tight... We are taking you back to: (the message board)" Then when it takes me back, it says you are not logged in. My dad has the same problem. Every once and awhile it will work. But when I put my password and Login name to post, it works, as you can see, though it still says I'm not logged in. I'm running Windows '98 on 8.0 AOL for browser in case that info will help.

Jason Keene
02-09-2004, 08:18 PM
for what it's worth...( no computer guru here... ) are you and your dad sharing the same computer? the mess board only recognizes me from home... (IP address maybe?) at work i can't log on as me.... ask Jess he knows all....

Jason Keene
02-09-2004, 08:18 PM
for what it's worth...( no computer guru here... ) are you and your dad sharing the same computer? the mess board only recognizes me from home... (IP address maybe?) at work i can't log on as me.... ask Jess he knows all....

nnciderr
03-07-2004, 07:37 PM
I'm having the exact same problem as David. Anyone have an answer?

nnciderr
03-07-2004, 07:37 PM
I'm having the exact same problem as David. Anyone have an answer?

JesseJohnson
03-07-2004, 09:17 PM
David, read this article posted under the "annoucements" sections:

http://www.frenzy.com/UBB/cgi-bin/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic;f=10;t=000002

Jess

JesseJohnson
03-07-2004, 09:17 PM
David, read this article posted under the "annoucements" sections:

http://www.frenzy.com/UBB/cgi-bin/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic;f=10;t=000002

Jess

ReyndoggRSV
03-07-2004, 09:44 PM
this, as i posted in the other thread, has helped a few people:

1 - download the latest IE version from microsoft: www.microsoft.com/ie (http://www.microsoft.com/ie)

When you browse this site, you may see a little red icon at the bottom of the browser window. When you hover your mouse over it, you'll see it's the privacy settings for this page (message board). You can right-click then edit those settings to allow cookies from frenzy.

hope that helps - if you dont see the red privacy icon, i've made a tutorial for you:

Click here to view (http://www.reyndogg.com/cmralogin/)

Hope it helps!

Regards,

ReyndoggRSV
03-07-2004, 09:44 PM
this, as i posted in the other thread, has helped a few people:

1 - download the latest IE version from microsoft: www.microsoft.com/ie (http://www.microsoft.com/ie)

When you browse this site, you may see a little red icon at the bottom of the browser window. When you hover your mouse over it, you'll see it's the privacy settings for this page (message board). You can right-click then edit those settings to allow cookies from frenzy.

hope that helps - if you dont see the red privacy icon, i've made a tutorial for you:

Click here to view (http://www.reyndogg.com/cmralogin/)

Hope it helps!

Regards,

Cathy Page
03-08-2004, 10:58 PM
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body">Originally posted by James Reynolds:
this, as i posted in the other thread, has helped a few people:

1 - download the latest IE version from microsoft: www.microsoft.com/ie (http://www.microsoft.com/ie)

When you browse this site, you may see a little red icon at the bottom of the browser window. When you hover your mouse over it, you'll see it's the privacy settings for this page (message board). You can right-click then edit those settings to allow cookies from frenzy.

hope that helps - if you dont see the red privacy icon, i've made a tutorial for you:

Click here to view (http://www.reyndogg.com/cmralogin/)

Hope it helps!

Regards, </div></div>I did the "James fix" and it worked for me. I had been having the same problemw as those mentioned above. Now I can log on normally.

Cathy Page
03-08-2004, 10:58 PM
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body">Originally posted by James Reynolds:
this, as i posted in the other thread, has helped a few people:

1 - download the latest IE version from microsoft: www.microsoft.com/ie (http://www.microsoft.com/ie)

When you browse this site, you may see a little red icon at the bottom of the browser window. When you hover your mouse over it, you'll see it's the privacy settings for this page (message board). You can right-click then edit those settings to allow cookies from frenzy.

hope that helps - if you dont see the red privacy icon, i've made a tutorial for you:

Click here to view (http://www.reyndogg.com/cmralogin/)

Hope it helps!

Regards, </div></div>I did the "James fix" and it worked for me. I had been having the same problemw as those mentioned above. Now I can log on normally.